Allsmäktige Guds kyrka | Allsmäktige Gud är Herren Jesu andra ankomst. Guds får hör Guds röst. Så länge som du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt! Vi välkomnar alla sanningssökare att komma hit och se.

lördag 20 april 2019

Massimo Introvigne - Del 2: Analys av KKP:s rykten mot Allsmäktige Guds Kyrka



Precis som är väl känt tog det kinesiska kommunistpartiet (KKP) makten med hjälp av lögner och våld, och det förlitar sig på lögner och våld för att behålla sin makt. KKP:s styre är ingenting annat än lögner, våld och mord.
 KKP sprider ateism och ser på religion som folkets spirituella opium. Kristna predikar evangeliet och vittnar om Gud för att utföra Guds vilja, men KKP fördömer sådana rättfärdiga handlingar som att överge och splittra deras familjer, och arresterar och fängslar kristna baserat på olika falska anklagelser. I Fastlandskina lider kristna från olika huskyrkor, i synnerhet Allsmäktige Guds Kyrka, av brutalt förtryck och förföljelse på grund av sin religiösa tro, och vissa av dem har lemlästats eller dött. Många kristna har gått i exil och blev hemlösa med sina familjer utspridda. Otaliga kristna familjer har splittrats på det här viset! I det här avsnittet har vi bjudit in professor Massimo Introvigne, en italiensk forskare som studerar nya religiösa rörelser, grundare och föreståndare för Center for Studies on New Religions, för att prata om varför KKP förtrycker och förföljer Allsmäktige Guds Kyrka, om KKP:s anklagelser mot Allsmäktige Guds Kyrka är sanna, vem som bär den största skulden till kristna familjers splittring och så vidare. Sanningen kommer att avslöjas och KKP:s grymma och ondskefulla väsen mot Gud, vilken vinner berömmelse genom att förleda allmänheten och kämpar mot rättvisan, kommer att exponeras. Stanna kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar