Allsmäktige Guds kyrka | Allsmäktige Gud är Herren Jesu andra ankomst. Guds får hör Guds röst. Så länge som du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt! Vi välkomnar alla sanningssökare att komma hit och se.

onsdag 7 augusti 2019

Bildutställning: Allsmäktige Guds framträdande och verk och Allsmäktige Guds Kyrkas tillväxt



Herren Jesus profeterade: ”Se, jag kommer snart.” Bibeln · Upp 22:7 ”Ty liksom blixten kommer från öster och skiner ända till väster, så skall också Människosonens ankomst vara.” Bibeln · Matt 24: 27 ”Ty som blixten, som flammar till från en del under himlen och lyser till den andra delen under himlen, så skall också Människosonen vara på sin dag.
Men först måste han lida mycket och bli förkastad av detta släkte.” Bibeln · Luk 17: 24–25 ”Den som har ett öra, låt honom höra vad Anden säger till församlingarna.” Bibeln · Upp 2:7 I dag har alla dessa profetior av Herren Jesus fullbordats. Många som längtar efter Guds framträdande och suktar efter att Herren Jesus ska komma på ett moln har hört Guds röst och lyfts upp inför hans tron. År 1991 hände det i Österns land Kina att Människosonen började tala och skingrade den mörka nattens tystnad före gryningen och skakade om olika kristna samfund i Kina. Människorna var överlyckliga, och sprang omkring och berättade för varandra, och vittnade om att Herren Jesus hade återvänt och att Gud hade börjat tala. På bara ett drygt decennium spreds denne Människosons yttranden över Fastlandskina; det var Allsmäktige Guds framträdande och verk i Kina. Allsmäktige Guds framträdande och verk orsakade inte bara sensation i Fastlandskina utan skakade om resten av världen. De miljontals ord som Allsmäktige Gud har uttryckt har gjorts tillgängliga för allmänheten i olika länder via internet. Många som längtar efter Guds framträdande och verk har börjat söka och utforska orden. Detta har också uppmärksammats av experter och akademiker.I slutet av oktober 2018 hölls en bildutställning med titeln ”Allsmäktige Guds framträdande och verk” vid Allsmäktige Guds Kyrka (AGK) i Seoul, Sydkorea. Den lockade över ett dussin internationellt erkända experter och forskare till besök och utforskning. Kristna från kyrkan berättade för besökarna om sina känslor och insikter efter att de upplevt Allsmäktige Guds ord och verk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar