Allsmäktige Guds kyrka | Allsmäktige Gud är Herren Jesu andra ankomst. Guds får hör Guds röst. Så länge som du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt! Vi välkomnar alla sanningssökare att komma hit och se.

torsdag 5 december 2019

Kyrkokör - ”Rikets hymn: Riket sänker sig ner över världen” Höjdpunkter 2: Att fira Guds ankomst



Kyrkokör - ”Rikets hymn: Riket sänker sig ner över världen” Höjdpunkter 2: Att fira Guds ankomst
Den gripande hymnen till riket har genljudit och förkunnat Guds ankomst bland människorna för hela universum! Guds rike har kommit! Alla människor jublar, allting gläds! Överallt i himlarna fylls allt till brädden av fröjd. Vilka fängslande glädjescener är inte dessa? Vem av alla människor, som lever i smärta och har uthärdat tusentals år av Satans fördärv, längtar inte — suktar inte — efter Guds ankomst?

Hur många troende och anhängare till Gud har inte genom tiderna, under Satans inflytande, uthärdat lidande och motgångar, förföljelse och främlingskap? Vem hoppas inte att Guds rike ska komma snart? Efter att ha smakat på människolivets glädje och sorg, vilken människa längtar inte efter att sanning och rättfärdighet ska härska bland människorna?
När Guds rike kommer ska äntligen den dag komma som alla länder och folk förtvivlat väntat på! Vilka scener kommer då inte att utspelas överallt i himlen och på jorden? Hur vackert kommer inte livet i riket att vara? Med ”Rikets hymn: Riket sänker sig ner över världen” kommer årtusenden av böner att besannas!

Österns Blixt, Allsmäktige Guds Kyrka, skapades på grund av Allsmäktige Guds framträdande och verk, Herren Jesu andra ankomst, Kristus av de sista dagarna. Den består av dem som accepterar Allsmäktige Guds verk i de sista dagarna och är erövrade och frälste av hans ord. Den grundades helt av Allsmäktige Gud själv och leds av honom som Herden. Den skapades absolut inte av en person. Kristus är sanningen, vägen och livet. Guds får hör Guds röst. Så länge du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt.

Att rekommendera:
Kyrkokör - ”Rikets hymn: Riket sänker sig ner över världen” Höjdpunkter 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar