Allsmäktige Guds kyrka | Allsmäktige Gud är Herren Jesu andra ankomst. Guds får hör Guds röst. Så länge som du läser Allsmäktige Guds ord, kommer du att se att Gud har framträtt! Vi välkomnar alla sanningssökare att komma hit och se.

söndag 31 maj 2020

Utdrag 4 ur ”Vilken vacker röst”: Är syndernas förlåtelse verkligen en biljett till himmelriket?



Utdrag 4 ur ”Vilken vacker röst”: Är syndernas förlåtelse verkligen en biljett till himmelriket?
Många människor inom religionen tror att när de har erkänt sina synder och omvänt sig från dem efter att ha kommit till tro på Herren, så har de blivit återlösta och frälsta av nåd. När Herren kommer skall han lyfta upp dem direkt in i himmelriket, och han kan omöjligen utföra verket med rening och frälsning. Stämmer denna uppfattning med hurdant Guds verk verkligen är? Det står i Bibeln: "Holiness, without which no man shall see the Lord" (Hebrews 12:14).

 Gud säger: ”Du har missat ett steg i din tro på Gud: Du har bara blivit friköpt, du har inte förändrats. För att du skall vara efter Guds hjärta måste Gud personligen utföra verket med att förändra och rena dig; om du bara är friköpt kommer du att vara oförmögen att uppnå helighet. På så sätt kommer du inte att vara kvalificerad att ta del av Guds goda välsignelser” (Ordet framträder i köttet).

Hej! Välkommen till den officiella bloggen om den Allsmäktige Guds kyrkan! Profetian i Uppenbarelseboken " Den som har öra, han höre vad Anden säger till församlingarna." (Uppenbarelseboken 2:7) Nu har Herren kommit tillbaka och talar till kyrkorna. Har du hört Guds röst? Vet du hur kan vi träffa Herren?
Om du har några svårigheter eller frågor som rör din tro, kontakta oss när du vill.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar